добре дошли в страницата за спортни изяви на 61-ва Стрямска механизирана бригада

ВЪТРЕШЕН ШАМПИОНАТ ПО ДУЕЛНА И ЩАФЕТНА СТРЕЛБА С АК-47 И СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ „МАКАРОВ” 61 МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА

24 Февруари 2020г.

В навечерието на националния празник на Република България - 3 март на 21 февруари на УЦ „Анево” се проведе вътрешния шампионат по дуелна и щафетна стрелба с АК-47 и състезание по стрелба с пистолет „Макаров” между военните формирования от състава на 61 Стрямска механизирана бригада.

Участниците в състезанията демонстрираха високо бойно майсторство и желание за победа, като се стремяха да представят достойно формированията си.

След оспорвана надпревара почетното І-во място в комплексното отборно класиране по дуелна и щафетна стрелба с АК-47 извоюва отборът на 2 механизиран батальон, на ІІ-ро място се класира отборът на 1 механизиран батальон, а ІІІ-то място зае тимът на зенитно-ракетния дивизион. В стрелбата с пистолет „Макаров” отборно на І-во място отново се наредиха военнослужещите от 2 механизиран батальон, следвани от отбора на щабен батальон, а трети - състезателите от управлението на 61 механизирана бригада.

В индивидуалното класиране в стрелбата с пистолет „Макаров” при жените призовото място завоюва старши сержант Веселка Иванова от щабен батальон, следвана от редник 2 клас Галина Русева от самоходен артилерийски дивизион, а на трето място се класира редник 3 клас Пенка Георгиева от управлението на 61 механизирана бригада. При мъжете на първо място е майор Пламен Стефанов от батальон за защита на силите, на второ младши сержант Илия Грудев от 3 механизиран батальон, а третото място зае младши сержант  Емил Зарев от 2 механизиран батальон.

Командирът на 61 механизирана бригада награди класиралите се на призовите места с купи и грамоти и поздрави отборите за проявения спортсменски дух и постигнатите високи резултати.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg