добре дошли в страницата за спортни изяви на 61-ва Стрямска механизирана бригада

ВОЕННО-ПРИЛОЖНИ СЪСТЕЗАНИЯ В 61 СТРЯМСКА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА

8 Май 2020г.

На 28 и 29.04.2020 г. на УЦ ,,Tюлбе” на 61 механизирана бригада в     гр. Казанлък се проведоха бригадни състезания по военен трибой и „Най – добър снайперски тим”.

Участващите военнослужещи показаха изключителна мотивация за победа, отлична физическа подготовка,  стрелкови умения и спортен хъс.

След оспорвана надпревара в състезанието по военен трибой, първо място зае оборът на 2 механизиран батальон, следван от щабен батальон, а трети е отборът на батальон ISTAR.

В индивидуалното класиране при жените първото място завоюва редник Яница Стойчева Тодорова от 2 механизиран батальон, следвана от редник Радост Атанасова Чипова от батальон за защита на силите, а на трето място се класира сержант Теодора Николаева Николова от самоходен артилерийски дивизион. При мъжете на първо място е ефрейтор Борислав Живков Русев от щабен батальон, на второ място ефрейтор Пенчо Иванов Пенчев от щабен батальон и на трето място старши лейтенант Тенчо Иванов Караенев от батальон ISTAR.

В състезанието за „Най – добър снайперски тим”, което се провежда за първи път в бригадата,  на първо място е отборът на 1 механизиран батальон, на второ място - батальон ISTAR, а трети се класира отборът на 2 механизиран батальон.

В индивидуалното класиране за  „Най – добър снайперски тим” първото място зае ефрейтор Дамян Димитров Атанасов от 1 механизиран батальон, следван от младши сержант Вълко Георгиев Чинтов от батальон ISTAR, а на трето място се класира ефрейтор Анатоли Альошев Божинов от 1 механизиран батальон.

Класиралите се на призовите места отбори бяха нагарадени с купи, а военнослужещите с медали и грамоти.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg